Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Loxone Extensions zijn een belangrijk onderdeel van het Loxone-systeem en worden gebruikt om extra uitbreidingen en functionaliteiten aan het systeem toe te voegen. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van loxone-Extensions:

1. **Input/Output Uitbreiding:** Loxone-Extensions kunnen worden gebruikt om extra digitale of analoge ingangen en uitgangen aan het Loxone-systeem toe te voegen. Dit is handig voor het aansluiten van sensoren, schakelaars, relais en andere apparaten.

2. Je kunt Loxone-Extensions gebruiken om de verlichting in je huis te automatiseren.

3. Met Loxone-Extensions kun je de verwarmings- en koelsystemen in je huis integreren en regelen.

4. Loxone-Extensions kunnen worden gebruikt voor beveiligingsdoeleinden, zoals het aansluiten van bewegingssensoren, deur- en raamsensoren, en camerasystemen.

5. Loxone-Extensions kunnen worden gebruikt om audiocomponenten, zoals luidsprekers en audiosystemen, te integreren.

6. Je kunt Loxone-Extensions gebruiken om het energieverbruik in je huis te monitoren en te beheren.

7. Met Loxone-Extensions kun je jaloezieën, gordijnen en zonwering automatiseren en programmeren op basis van tijd, lichtniveaus of weersomstandigheden.

Loxone-Extensions bieden de flexibiliteit om de functionaliteit van je Loxone-home-automatiseringssysteem aan te passen aan je specifieke behoeften en uitbreidingsmogelijkheden toe te voegen naarmate je huisautomatisering groeit.