Silverlight x32

Download hier je bestand ( Silverlight_x32.zip) Voor de Silverlight_x64.zip versie stuur ons dan een verzoek

Downloaden

Basis verlichting met aanwezigheid

Basis verlichting met aanwezigheid. De verlichting zal als het de licht/donker marker actief wordt op een basisverlichting ingeschakeld blijven. ( Stemming Avond). Indien er beweging gedetecteerd wordt zal de verlichting op stemming aanwezigheid voor een ingestelde tijd actief worden. Omschrijving werking lichtdonker schakelaar: Er is een een licht/ donker schakeling o.b.v. software die standaard in loxone zit. De lichtdonker schakelaar wordt geactiveerd op 3 voorwaarden ; - indien puls zonsondergang actief wordt. - Klokprogramma actief - vertragingstijd inschakelen De lichtdonker schakelaar wordt uitgeschakeld op 3 voorwaarden ; - indien puls zonsopgang actief wordt. - Klokprogramma actief - vertragingstijd uitschakelen

Downloaden

Fijnstofsensor

Signum domotica is uw loxone platina partner in smarthome. Bij ons kunt u terecht voor producten van verschillende merken. NIEUW: FIJNSTOFSENSOR Een gezond binnenklimaat is altijd al belangrijk geweest, maar we zijn er de laatste tijd bewuster mee bezig. Naast uitgeademde lucht (CO2) en vluchtige gassen (VOC) kan ook fijnstof (PM*) een ruimte vervuilen. Dit is uiteraard slecht voor de gezondheid van mensen, maar kan ook invloed hebben op de energie-efficiëntie in intelligente gebouwen. Met de nieuwe fijnstofsensor van S+S Regeltechnik maakt u de risico's beheersbaar en kunt u waar nodig alle relevante meetwaarden in een ruimte meten met slechts 1 apparaat.

Downloaden

Herstarten miniserver

Start jou loxone miniserver ongewenst herhaaldelijk opnieuw op. Wellicht is onze workflow de oplossing Herstarten van de miniserver Start de miniserver meerder keren ongevraagd op dan zou onderstaande workflow een oplossing kunnen zijn: 1. Maak een kopie van je huidige software en een backup voor de zekerheid. 2. Doorloop je software en vooral scripts. 3. Open een nieuwe configuratie 4. Vervolgens maak je verbinding met de miniserver met het bestaande wachtwoord. 5. Laad het lege configuratie in de miniserver 6. Indien weer online, voeg je alle extensions weer toe. 7. Verbreek de verbinding en open je bestaande config en laad deze in de miniserver. Het probleem zou verholpen moeten zijn. Het kan echter zijn dat je je draadloze componenten opnieuw moet toekennen. Succes team signum-domotica

Downloaden

Herkalibreren van een CO² sensor

Wijkt het Co2 meting af ? Het herkalibreren van een CO² sensor kan je als volgend doen: Herkalibreren van een CO² sensor Je legt de goede en de slechte sensor naast elkaar. Je kijkt naar de waarde van de goede sensor. Daarna vul je volgende string in browser. IPfromMS/dev/sys/wsdevice/SerialNr/CalCO2/value (Value from another Sensor) Met dus het serienummer van de slechte sensor en bij value geef je de waarde in van de goede sensor. Zodat deze slechte de waarde overneemt van de goede en dus zo terug normaal zou moeten werken.

Downloaden

Energie Manager in samenwerking met de Energie Monitor

Het optimaal managen van energie is vandaag de dag uitermate belangrijk. Dankzij de koppeling tussen de Loxone Energie Manager en de Loxone Energie Monitor, kunnen we onze (groot)verbruikers efficiënt aansturen. Dit zowel voor installaties met of zonder zonnepanelen en installaties met of zonder een thuisbatterij. In deze korte blog lees je hoe het moet.

Downloaden